Pozostałe

Stron:  1  2  3  4  5 ...  [Następna >>]  OSTATNIA  Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 140 znalezionych)

Przetwory owocowe. Poradnik na codzień Przetwory owocowe. Poradnik na codzień
2,00zł Do Koszyka
Gault & Millau Polska 2015  ADAMCZYK Gault & Millau Polska 2015 ADAMCZYK
Adamczyk Justyna
30,00zł Do Koszyka
Gault & Millau Polska 2015 Gault & Millau Polska 2015
Adamczyk Justyna
8,00zł Do Koszyka
Gault & Millau Polska 2015  ADAMCZYK Gault & Millau Polska 2015 ADAMCZYK
Adamczyk Justyna
8,00zł Do Koszyka
Gault & Millau Polska 2015  ADAMCZYK Gault & Millau Polska 2015 ADAMCZYK
Adamczyk Justyna
8,00zł Do Koszyka
Gault & Millau Polska 2016  ADAMCZYK Gault & Millau Polska 2016 ADAMCZYK
Adamczyk Justyna
8,00zł Do Koszyka
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów
Anderson Warren R.
18,00zł Do Koszyka
Pomysłowe dekoracje stołu na różne okazje Pomysłowe dekoracje stołu na różne okazje
Bareiss Ute
20,00zł Do Koszyka
Sekrety kuchni : porady praktyczne Sekrety kuchni : porady praktyczne
Barowicz Tadeusz
5,00zł Do Koszyka
Gdy przyjdą goście Gdy przyjdą goście
Bartnik Maria
4,00zł Do Koszyka
Człowiek i żywność. (Seria: Biblioteka Problemów, tom 262) Człowiek i żywność. (Seria: Biblioteka Problemów, tom 262)
Bender A. E.
5,00zł Do Koszyka
Przyjmujemy gości Przyjmujemy gości
Bieniecka Biruta Markuza
5,00zł Do Koszyka
Listy pieczętowane sosem czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce 01/02. Przewodnik Listy pieczętowane sosem czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce 01/02. Przewodnik
Bikont Piotr
6,00zł Do Koszyka
Mrożonki w żywieniu rodziny Mrożonki w żywieniu rodziny
Borowiecka Izabela
3,00zł Do Koszyka
Mrożonki w żywieniu rodziny Mrożonki w żywieniu rodziny
Borowiecka Izabela
3,00zł Do Koszyka
Sztuka podawania do stołu. Przygotowanie - porcjowanie - flambirowanie Sztuka podawania do stołu. Przygotowanie - porcjowanie - flambirowanie
Boulicot Thierry
10,00zł Do Koszyka
Sztuka podawania do stołu. Przygotowanie - porcjowanie - flambirowanie Sztuka podawania do stołu. Przygotowanie - porcjowanie - flambirowanie
Boulicot Thierry
12,00zł Do Koszyka
A story with chocolate aroma.  BUDREWICZ A story with chocolate aroma. BUDREWICZ
Budrewicz Olgierd
32,00zł Do Koszyka
Balsam dla duszy - książka kucharska : czyli 101 opowieści z przepisami kulinarnymi Balsam dla duszy - książka kucharska : czyli 101 opowieści z przepisami kulinarnymi
Canfield Jack
9,00zł Do Koszyka
Domowy wyrób serów  CARROLL Domowy wyrób serów CARROLL
Carroll Ricki
25,00zł Do Koszyka

Stron:  1  2  3  4  5 ...  [Następna >>]  OSTATNIA  Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 140 znalezionych)
Szukaj
 
Wpisz słowa kluczowe
Szukanie zaawansowane
Newsletter
Podaj swój e-Mail jeśli chcesz czasami otrzymywać od nas wiadomości:
0 sztuk
Waluty

Kupony upominkowe

Jak kupować?

Skup książek

Zobacz nasze rekomendacje

Objaśnienia
Zdjęcia prezentują
rzeczywisty stan produktu

Stany książek:

celujący (6)
- nowa książka, czasem zafoliowana

bardzo dobry (5)
- stan prawie idealny, czasem małe przetarcia

dobry (4)
- są przetarcia, plamy, zagięcia stron, wygięta okładka

dostateczny (3)
- stan dobry z pęknięciami stron, lub luźna okładka

mierny (2)
- występują luźne kartki

Stany płyt / okładek:

idealny (Mint, M)
/płyta/: nowa, bez śladów użycia, jakość dźwięku idealna;
/okładka/: i ewent. dodatki jak plakat, kartka z tekstami w stanie idealnym

prawie idealny
(Near Mint, NM, NM+/-)

/płyta/: pewne ślady użytkowania ale spadek jakości dźwięku minimalny;
/okładka/: i ewent. opakowanie wykazują niewielkie zużycie lub/i mają niewielkie zagięcia

bardzo dobry
(Very Good+, VG+)

/płyta/: wielokrotnie odtwarzana, mały spadek jakości dźwięku, widoczne znaki na powierzchni, lekkie zarysowania;
/okładka/: normalne zużycie, otarcia okładki i dodat. elem.

bardzo dobry
(Very Good, VG)

/płyta/:
/okładka/:

dobry (Good, G)
/płyta/: często odtwarzana, jakość dźwięku wyraźnie niższa; mogą być niewielkie zniekształcenia, średnie zadrapania;
/okładka/: zagniecenia, zdarcie rogów, przetarcie krawędzi, blaknięcie kolorów i inne

zadowalający (Fair, F)
/płyta/: nadaje się do odtwarzania ale zaniedbana, mogą być głośne trzaski, przeskoki;
okładka: naddarta, poplamiona i/lub zamazana